Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kryeprokurori i Shtetit vizitoi Prokurorinë Themelore në Gjakovë
Kryeprokurori i Shtetit vizitoi Prokurorinë Themelore në Gjakovë

Gjakovë, 24 qershor 2020 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka zhvilluar një vizitë pune në Prokurorinë Themelore të Gjakovës, me ç’rast ka parë nga afër edhe objektin e ri, në të cilin është vendosur tashmë stafi i kësaj prokurorie. Gjatë kësaj vizite, Kryeprokurori i Shtetit, Lumezi, ka përgëzuar Kryeprokurorin e Prokurorisë Themelore në Gjakovë, Ali Selimaj, prokurorët dhe stafin mbështetës për ...

Lexo më shumë