Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Ndalohen 7 persona të dyshuar nga aksioni në ndërmarrjen publike “Ambienti” në Pejë
Ndalohen 7 persona të dyshuar nga aksioni në ndërmarrjen publike “Ambienti” në Pejë

Pejë, 16 mars 2023- Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinionin publik se sot në orët e mëngjesit, Policia  e Kosovës me njësitet relevante  ka zbatuar urdhër-kontrollin në ndërmarrjen publike “Ambienti” në Pejë, , ku gjatë këtij operacioni janë shoqëruar në Policinë e Kosovës 9 persona, zyrtarë dhe ish-zyrtarë të “Ambienti”. Gjatë urdhër-kontrollit janë siguruar prova të shumta materiale të ...

Lexo më shumë