Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

NJOFTIM PËR MEDIA
NJOFTIM PËR MEDIA

Gjakovë, 22 maj 2021 – Prokuroria Themelore në Gjakovë me anë të këtij njoftimi drejtuar Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës (AGK) por edhe opinionit të gjerë publik bënë të ditur se lidhur me rastin e gazetarit Mentor Gjergjaj, janë ndërmarrë veprimet si në vijim: Më datë 03.05.2018, gazetari Mentor Gjergjaj, ka denoncuar në Prokurorinë Themelore në Gjakovë personin Genc Abileka për kanosje.  Pas denoncimit, Prokuroria i ka ndërmarr&...

Lexo më shumë
Kryeprokurori i Shtetit vizitoi Prokurorinë Themelore në Gjakovë
Kryeprokurori i Shtetit vizitoi Prokurorinë Themelore në Gjakovë

Gjakovë, 24 qershor 2020 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka zhvilluar një vizitë pune në Prokurorinë Themelore të Gjakovës, me ç’rast ka parë nga afër edhe objektin e ri, në të cilin është vendosur tashmë stafi i kësaj prokurorie. Gjatë kësaj vizite, Kryeprokurori i Shtetit, Lumezi, ka përgëzuar Kryeprokurorin e Prokurorisë Themelore në Gjakovë, Ali Selimaj, prokurorët dhe stafin mbështetës për ...

Lexo më shumë