Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Qasja proaktive në fushën e komunikimit publik, temë e diskutimit të Drejtorit të Përgjithshëm të SKPK-së me zyrtarët për komunikim në sistemin prokurorial
Qasja proaktive në fushën e komunikimit publik, temë e diskutimit të Drejtorit të Përgjithshëm të SKPK-së me zyrtarët për komunikim në sistemin prokurorial

Prishtinë, 17 prill 2024 Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës (SKPK), z.Sami Istrefi, ka mbajtur një takim pune me zyrtarët e shërbimit të komunikimit publik në sistemin prokurorial.    Fillimisht në këtë takim është diskutuar për zbatimin e konkluzioneve të takimit paraprak, të cilat kanë të bëjnë me avancimin e mëtejshëm të komunikimit publik nëpë...

Lexo më shumë
Mbahet Takimi i 246-të i Këshillit Prokurorial
Mbahet Takimi i 246-të i Këshillit Prokurorial

Prishtinë, 11 prill 2024 Këshilli i Prokurorial i Kosovës (KPK), i udhëhequr nga Kryesuesi Ardian Hajdaraj, ka mbajtur Takimin e 246-të me radhë, në të cilin u trajtuan pikat që ishin në rendin e ditës. Në fillim të takimit të sotëm, anëtarët e Këshillit aprovuan njëzëri propozimin për përgatitjen e përmbledhjes së shkurtuar të procesverbaleve të takimeve të KPK-së, ...

Lexo më shumë
Urimi i Kryesuesit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, z.Ardian Hajdaraj, me rastin e festës së Fitër Bajramit
Urimi i Kryesuesit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, z.Ardian Hajdaraj, me rastin e festës së Fitër Bajramit

Prishtinë, 10 prill 2024  Të nderuar besimtarë të fesë islame, Me rastin e festës së Fitër Bajramit uroj që kjo festë e bekuar t’ju sjellë harmoni, solidaritet, begati dhe mirëqenie në familjet tuaja! Fitër Bajrami le të jetë motivim i madh për humanitet dhe le të shërbejë për respektimin e dinjitetit dhe vlerave të përgjithshme njerëzore!   Me fat Fitër Bajrami!   ...

Lexo më shumë
Plotësimi i kushteve të punës, rritja e efikasitetit, zbatimi i parimit të meritokracisë dhe forcimi i integritetit të administratës së sistemit prokurorial, prioritete të Drejtorit të Përgjithshëm të Sekretariatit të KPK-së
Plotësimi i kushteve të punës, rritja e efikasitetit, zbatimi i parimit të meritokracisë dhe forcimi i integritetit të administratës së sistemit prokurorial, prioritete të Drejtorit të Përgjithshëm të Sekretariatit të KPK-së

Prishtinë, 8 prill 2024 Në kuadër të iniciativës për të vizituar të gjitha prokuroritë e vendit, Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës (SKPK), z.Sami Istrefi, zhvilloi takime me administratorë, bashkëpunëtorë profesionalë, zyrtarë ligjorë, mbrojtës të viktimave dhe zyrtarë të tjerë të administratës së sistemit prokurorial të Republikës së Kosovës. Gjat&...

Lexo më shumë
Kryesuesi Hajdaraj viziton Prokurorinë Themelore në Mitrovicë
Kryesuesi Hajdaraj viziton Prokurorinë Themelore në Mitrovicë

  Prishtinë, 5 prill 2024 - Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Ardian Hajdaraj, sot ka vizituar Prokurorinë Themelore në Mitrovicë, i shoqëruar nga Drejtori i Përgjithshëm i SKPK-së, Sami Istrefi, ku është pritur nga Kryeprokurori i kësaj prokurorie, Ismet Ujkani. Kryeprokurori Ujkani e ka njoftuar Kryesuesin Hajdaraj, për mbarëvajtjen e punëve dhe sfidave në hetimin dhe ndjekjen e veprave penale në territorin që ka në kompetencë kjo prokurori, si dhe ...

Lexo më shumë
Diskutohet për draftet e katër rregulloreve për administratën e sistemit prokurorial
Diskutohet për draftet e katër rregulloreve për administratën e sistemit prokurorial

Prishtinë, 4 prill 2024  Komisioni për Çështje Normative, i udhëhequr nga Armend Zenelaj, mbajti takimin e radhës, në të cilin mori pjesë anëtari i tij, Bahri Hyseni, si dhe Drejtori i Përgjithshëm i SKPK-së, Sami Istrefi, Zyrtarja e Lartë Ligjore në OPDAT në Ambasadën Amerikane, Benina Kusari, eksperti i EUCOJUST-it, Cristian Nicoara dhe udhëheqës departamentesh të sistemit prokurorial. Qëllimi i takimit të sotëm ishte diskutimi, trajtimi dhe ...

Lexo më shumë
Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit të KPK-së takon administratorët e prokurorive të vendit
Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit të KPK-së takon administratorët e prokurorive të vendit

Prishtinë, 3 prill 2024 Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës (SKPK), Sami Istrefi, mbajti një takim me administratorët e prokurorive të vendit. Qëllimi i takimit ishte diskutimi për avancimin e efikasitetit, efektivitetit, integritetit dhe ngritjen e kapaciteteve të nevojshme për administrimin e prokurorive, që ndikojnë në fuqizimin e mëtejshëm të proceseve të punës në administratën e sistemit prokurorial.     Me ...

Lexo më shumë
Urimi i Kryesuesit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, z. Ardian Hajdaraj, me rastin e festës së Pashkëve
Urimi i Kryesuesit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, z. Ardian Hajdaraj, me rastin e festës së Pashkëve

Prishtinë, 31 mars 2024  Festa e Pashkëve është një ditë e bekuar për të festuar, duke vënë në rend të parë paqen, dashurinë dhe bashkëpunimin e ndërsjellë, andaj të nderuar besimtarë katolikë që sot kremtoni festën e Pashkëve, në këtë ditë të veçantë, uroj që në vatrat dhe në familjet tuaja të ketë gjithnjë gë...

Lexo më shumë