Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kërkohet paraburgim ndaj tre personave lidhur me rastin “Brezovica”
Kërkohet paraburgim ndaj tre personave lidhur me rastin “Brezovica”

Ferizaj, 07 Janar 2022– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata Themelore në Ferizaj ndaj të pandehurve B.H., A. Ç., dhe I.A, të cilët me vendim të Prokurorit të Shtetit gjenden nën masën e ndalimit 48 orësh. Sipas kërkesës së Prokurorisë, ekziston dyshimi i arsyeshëm se i pandehuri A.Ç., si person zyrtar-sekretar i ...

Lexo më shumë
Ndalohen shtatë persona lidhur me rastin “Brezovica”
Ndalohen shtatë persona lidhur me rastin “Brezovica”

Ferizaj, 06 Janar 2022 -Me urdhër të Prokurorisë Themelorenë Ferizaj dhe në bashkëpunim me Policinë e Kosovës ështëduke vazhduar aksioni i filluar me datë 21 dhjetor 2021 përrastin “Brezovica”, ku janë duke u bastisur 10 lokacione nëqytete të ndryshme, ndër to edhe&...

Lexo më shumë
Aktakuzë ndaj dy personave për “Keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe “Falsifikim të dokumenteve”
Aktakuzë ndaj dy personave për “Keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe “Falsifikim të dokumenteve”

Ferizaj, 22 Dhjetor 2021- Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë ndaj dy të pandehurve  A.H., dhe I.I., nga fshati Nerodime, komuna Ferizaj, për shkak të dyshimit të bazuar mirë se kanë kryer veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar” “Falsifikim i dokumenteve” dhe “Legalizim i përmbajtjes së rreme”. Sipas aktakuzës së Prokurorisë, i pandehuri A.I., në cil&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj dhjetë personave lidhur me rastin “Brezovica”
Kërkohet paraburgim ndaj dhjetë personave lidhur me rastin “Brezovica”

Ferizaj, 22 Dhjetor 2021– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata Themelore në Ferizaj ndaj të pandehurve B.N.,D.R., D.M.,H.B.,S.M.,R.B., R.H.,B.I., S.S., dhe J.K, të cilët me vendim të Prokurorit të Shtetit gjenden nën masën e ndalimit 48 orësh.   Sipas kërkesës së Prokurorisë, ekziston ...

Lexo më shumë
Ndalohen 10 persona lidhur me aksionin në komunën e Shtërpcës
Ndalohen 10 persona lidhur me aksionin në komunën e Shtërpcës

Ferizaj, 21 dhjetor 2021– Prokuroria Themelore në Ferizaj, ju njofton se me urdhër të saj dhe në koordinim të plotë me Policinë e Kosovës -Drejtorinë e Krimeve të Rënda në Prishtinë janë duke e zhvilluar një aksion në komunën e Shtërpcës. Lidhur me këtë aksion deri më tani me urdhër të Prokurorit të Shtetit, janë arrestuar dhjetë (10) persona të dyshuar, në mesin e tyre ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj pesë personave lidhur me aksionin “Parku Kombëtar Sharri 2021”
Kërkohet paraburgim ndaj pesë personave lidhur me aksionin “Parku Kombëtar Sharri 2021”

Ferizaj, 19 Nëntor 2021– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Përgjithshëm, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata Themelore në Ferizaj ndaj të pandehurve  Sh.L., G.S.,E.Sh.,M.L dhe B.R., nga Kaçaniku, të cilët gjenden nën masën e ndalimit 48 orësh. Sipas kërkesës së Prokurorisë, ekziston dyshimi i bazuar se të pandehurit në kohë të pacaktuar  në ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për posedim të substancave narkotike
Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për posedim të substancave narkotike

Ferizaj, 26 Tetor 2021– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata Themelore në Ferizaj ndaj të pandehurve Xh.G., dhe V.B., për shkak të dyshimit të bazuar se të njëjtit në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge” nga neni267 paragrafi 2 lidhur me nenin 31 të ...

Lexo më shumë
Prokuroria Themelore në Ferizaj fillon hetimet lidhur me rastin e zgjedhjeve lokale për kryetar komune në Han të Elezit
Prokuroria Themelore në Ferizaj fillon hetimet lidhur me rastin e zgjedhjeve lokale për kryetar komune në Han të Elezit

Ferizaj, 22 Tetor 2021- Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se pas marrjes së informatave se Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), ka anuluar procesin e votimeve të datës 17 Tetor 2021 për kryetar komune në Han të Elezit, me qëllim të zbardhjes së rastit në mënyrë sa më të saktë dhe të drejtë, ka autorizuar Sektorin Rajonal të Hetimeve në Ferizaj, që të ndërmarrin veprimet e nevojshme hetimore në ...

Lexo më shumë