Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kërkohet paraburgim ndaj pesëmbëdhjetë të dyshuarve për veprën penale “Fajdeja”
Kërkohet paraburgim ndaj pesëmbëdhjetë të dyshuarve për veprën penale “Fajdeja”

Ferizaj, 03 Mars 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda, njofton opinionin publik se ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj, caktimin e masës së paraburgimit në afat prej 30 ditësh ndaj pesëmbëdhjetë (15) të pandehurve me inicialet: B.S., F.S., E.S., A.S., L.H., Sh.R., R.A.,M.A., K.G., S.B., A.M.,B.A.,B.O., N.A., dhe Sh.H., të cilët me vendim të Prokurorit t&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj katër të dyshuarve për veprën penale “Grabitja”
Kërkohet paraburgim ndaj katër të dyshuarve për veprën penale “Grabitja”

Ferizaj, 02 Mars 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda,  ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj, caktimin e masës së paraburgimit në afat prej 30 ditësh ndaj të pandehurve Xh.S., Sh.R.,M.B., dhe F.G., të cilët me vendim të Prokurorit të Shtetit gjendet nën masën e ndalimit 48 orësh për shkak të dyshimit të veprës penale “Grabitja”. Sipas kë...

Lexo më shumë
Ndalohen 14 persona në aksionin e realizuar për Fajde nga Prokuroria Themelore në Ferizaj
Ndalohen 14 persona në aksionin e realizuar për Fajde nga Prokuroria Themelore në Ferizaj

Ferizaj, 02 Mars 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se në bashkëpunim me Policinë e Kosovës- Drejtorinë për Hetimin e Krimeve të Rënda (DHKR) në Prishtinë, Njësinë e  Hetimeve të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) dhe Njësinë e Hetimeve të Doganës së Kosovës, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj ...

Lexo më shumë
Aksion nga Prokuroria Themelore në Ferizaj
Aksion nga Prokuroria Themelore në Ferizaj

Ferizaj, 02 Mars 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, Drejtorinë për Hetimin e Krimeve të Rënda (DHKR) në Prishtinë, Administratën Tatimore të Kosovës (ATK) dhe Doganën e Kosovës, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj për lëshimin e urdhëresës për kontroll dhe sekuestrim ...

Lexo më shumë