Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Ndalohet një person i dyshuar për veprat penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe “Falsifikimi i dokumentit zyrtar”
Ndalohet një person i dyshuar për veprat penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe “Falsifikimi i dokumentit zyrtar”

  Ferizaj, 20 Shtator 2023– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda, njofton opinionin publik se me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar një (1) person të dyshuar me inicialet B.Xh., - ish zyrtar i Gjendjes Civile në komunën e Ferizajt, në kohëzgjatje prej 48 orësh për shkak të dyshimit të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar” nga neni  414 të Kodit Penal të Republikës së ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”

  Ferizaj, 03 Gusht 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Përgjithshëm, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj, caktimin e masës së paraburgimit në afat prej 30 ditësh ndaj të pandehurës B.S., e cila me vendim të Prokurorit të Shtetit gjendet nën masën e ndalimit 48 orësh për shkak të dyshimit të veprës penale “Rrezikimi i trafikut publik”. Sipas kërkesës së Prokuroris&...

Lexo më shumë
Arrestohen 4 persona nga aksioni i Prokurorisë Themelore Ferizaj
Arrestohen 4 persona nga aksioni i Prokurorisë Themelore Ferizaj

  Ferizaj, 13 Korrik 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, Drejtorinë për Hetimin e Krimeve të Rënda (DHKR) në Prishtinë dhe njësive tjera mbështetëse, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj për lëshimin e urdhëresës për kontroll dhe sekuestrim të përkohshëm ...

Lexo më shumë
Ndalohen pesë persona të dyshuar për kontrabandim të mallrave dhe artikujve të dëmshëm ushqimorë​
Ndalohen pesë persona të dyshuar për kontrabandim të mallrave dhe artikujve të dëmshëm ushqimorë​

  Ferizaj, 09 Qershor 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se në bashkëpunim me Policinë dhe Doganën e Kosovës, Inspektorë të Tregut dhe Agjencionin e e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUVK), kanë realizuar një operacion të gjerë ku janë kontrolluar lokacione të ndryshme, në Prishtinë, Ferizaj dhe Prevallë, ku, me ç’rast me vendim të Prokurorit të Shtetit, janë ndaluar në kohëzgjatje prej 48 orësh, pesë (5) persona t&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj pesëmbëdhjetë të dyshuarve për veprën penale “Fajdeja”
Kërkohet paraburgim ndaj pesëmbëdhjetë të dyshuarve për veprën penale “Fajdeja”

Ferizaj, 03 Mars 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda, njofton opinionin publik se ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj, caktimin e masës së paraburgimit në afat prej 30 ditësh ndaj pesëmbëdhjetë (15) të pandehurve me inicialet: B.S., F.S., E.S., A.S., L.H., Sh.R., R.A.,M.A., K.G., S.B., A.M.,B.A.,B.O., N.A., dhe Sh.H., të cilët me vendim të Prokurorit t&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj katër të dyshuarve për veprën penale “Grabitja”
Kërkohet paraburgim ndaj katër të dyshuarve për veprën penale “Grabitja”

Ferizaj, 02 Mars 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda,  ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj, caktimin e masës së paraburgimit në afat prej 30 ditësh ndaj të pandehurve Xh.S., Sh.R.,M.B., dhe F.G., të cilët me vendim të Prokurorit të Shtetit gjendet nën masën e ndalimit 48 orësh për shkak të dyshimit të veprës penale “Grabitja”. Sipas kë...

Lexo më shumë
Ndalohen 14 persona në aksionin e realizuar për Fajde nga Prokuroria Themelore në Ferizaj
Ndalohen 14 persona në aksionin e realizuar për Fajde nga Prokuroria Themelore në Ferizaj

Ferizaj, 02 Mars 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se në bashkëpunim me Policinë e Kosovës- Drejtorinë për Hetimin e Krimeve të Rënda (DHKR) në Prishtinë, Njësinë e  Hetimeve të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) dhe Njësinë e Hetimeve të Doganës së Kosovës, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj ...

Lexo më shumë
Aksion nga Prokuroria Themelore në Ferizaj
Aksion nga Prokuroria Themelore në Ferizaj

Ferizaj, 02 Mars 2023 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, Drejtorinë për Hetimin e Krimeve të Rënda (DHKR) në Prishtinë, Administratën Tatimore të Kosovës (ATK) dhe Doganën e Kosovës, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj për lëshimin e urdhëresës për kontroll dhe sekuestrim ...

Lexo më shumë