Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kërkesë për paraburgim ndaj një të pandehuri për veprën penale blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope dhe analoge
Kërkesë për paraburgim ndaj një të pandehuri për veprën penale blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope dhe analoge

  Gjakovë, 4 prill 2024 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda, njofton opinionin publik se ndaj të pandehurit me inicialet XH.B., ka marrë Aktvendim për fillimin e hetimeve si dhe ka paraqitur, kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh. Sipas kërkesës së Prokurorisë, ndër të tjera ceket se ekziston dyshimi i bazuar se i pandehuri n&...

Lexo më shumë
Kryeprokurori Enis Gashi dhe prokurori Kastriot Memaj, pritën në takim Z. Vesa Satamo, nga Njësia për Monitorimin e Krimeve të Mjedisit në EULEX
Kryeprokurori Enis Gashi dhe prokurori Kastriot Memaj, pritën në takim Z. Vesa Satamo, nga Njësia për Monitorimin e Krimeve të Mjedisit në EULEX

  Gjakovë, 3 prill 2024 – Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjakovë, z. Enis Gashi, së bashku me prokurorin koordinator për veprat penale kundër mjedisit z. Kastriot Memaj, pritën në takim z. Vesa Satamo, nga Njësia për Monitorimin e Krimeve të Mjedisit në EULEX. Në këtë takim të rëndësishëm, diskutuan për menaxhimin dhe përformancën e prokurorisë në lidhje me trajtimin e rasteve të ...

Lexo më shumë
Aktakuzë kundër dy personave për veprën penale vjedhje e rëndë në bashkëkryerje në vazhdimësi
Aktakuzë kundër dy personave për veprën penale vjedhje e rëndë në bashkëkryerje në vazhdimësi

  Gjakovë, 1 mars 2024 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti i Përgjithshëm, ka ngritur aktakuzë, kundër të pandehurve Q.L., dhe D.T., për veprën penale “Vjedhje e Rëndë në bashkëkryerje në vazhdimësi” nga neni 315 par. 1 nën par. 1.1 lidhur me nenin 31 e lidhur me nenin 77 të KPRK-së. Sipas aktakuzës ndër tjera cekët se nga data e pavërtetuar e në vazhdimësi ...

Lexo më shumë
Aktakuzë kundër një personi për veprat penale vrasja dhe mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim i paautorizuar i armëve
Aktakuzë kundër një personi për veprat penale vrasja dhe mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim i paautorizuar i armëve

  Gjakovë, 12 shkurt 2024 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë, kundër të pandehurit I.Z., për veprën penale “Vrasja’’ nga neni 172 të KPRK-së, dhe për veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim i paautorizuar i armëve’’, nga neni 366 paragrafi 1 të KPRK-së,. Sipas aktakuzës ndër tjera cekët se i pandehuri I.Z., me ...

Lexo më shumë
Kërkesë për paraburgim ndaj një të pandehuri për veprat penale vjedhje e rëndë dhe falsifikimi i dokumenteve  
Kërkesë për paraburgim ndaj një të pandehuri për veprat penale vjedhje e rëndë dhe falsifikimi i dokumenteve  

  Gjakovë, më 9 shkurt 2024 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti i Përgjithshëm, ka marr aktvendim për fillimin e hetimeve dhe ka paraqitur kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh, ndaj të pandehurit me inicialet J.K. Sipas kërkesës së Prokurorisë, i pandehuri J.K., me datë 25.12.2023, në parkingun e një qendre tregtare në Malishevë, me thyerje e me qëllim ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj të pandehurit të ekstraduar nga SHBA, për veprën penale të vrasjes dhe veprën penale, mbajtja pa autorizim të armëve dhe municionit
Kërkohet paraburgim ndaj të pandehurit të ekstraduar nga SHBA, për veprën penale të vrasjes dhe veprën penale, mbajtja pa autorizim të armëve dhe municionit

  Gjakovë, më 8 shkurt 2024 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda, ka marr aktvendim për rifillimin e hetimeve dhe ka paraqitur kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh, ndaj të pandehurit me inicialet D.LL. I njëjti është arrestuar me urdhër arrest ndërkombëtar dhe është ekstraduar nga SHBA në Kosovë, nën dyshimin ...

Lexo më shumë
Kërkesë për paraburgim ndaj një të pandehuri për veprën penale trafikim me njerëz
Kërkesë për paraburgim ndaj një të pandehuri për veprën penale trafikim me njerëz

  Gjakovë, më 01 shkurt 2024 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda, ka marr aktvendim për fillimin e hetimeve dhe ka paraqitur kërkes për caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh, ndaj të pandehurit me inicialet A.P. Sipas kërkesës së Prokurorisë, i pandehuri A.P., merr pjesë në trafikimin me njerëz me anë të kanosjes, përdorimit t&...

Lexo më shumë
Kërkesë për paraburgim ndaj një të pandehuri për veprat penale mashtrimi dhe shantazhi  
Kërkesë për paraburgim ndaj një të pandehuri për veprat penale mashtrimi dhe shantazhi  

  Gjakovë, më 01 shkurt 2024 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti i Përgjithshëm, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh nga Gjykata Themelore në Gjakovë, ndaj të pandehurit me inicialet A.B. Sipas kërkesës së Prokurorisë, i pandehuri A.B., me qëllim të përfitimit të kundërligjshëm të dobisë pasurore përmes paraqitjes së rreme të ...

Lexo më shumë