Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Mbahet takimi i 185-të i Këshillit Prokurorial të Kosovës
Mbahet takimi i 185-të i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 23 shtator 2020 – Nën masat e mbrojtjes nga pandemia dhe ...

Lexo më shumë
Finalizohet Draftrregullorja për dosjen personale të Prokurorit të Shtetit
Finalizohet Draftrregullorja për dosjen personale të Prokurorit të Shtetit

Prishtinë, 17 shtator 2020 – Është mbajtur takimi i radhës ...

Lexo më shumë
Drejtori Krasniqi ka mbajtur takim me udhëheqësit e njësive të Sekretariatit
Drejtori Krasniqi ka mbajtur takim me udhëheqësit e njësive të Sekretariatit

Prishtinë, 15 shtator 2020 – Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit ...

Lexo më shumë
Drejtori Krasniqi ka mbajtur takim me administratorët e prokurorive
Drejtori Krasniqi ka mbajtur takim me administratorët e prokurorive

Prishtinë, 10 shtator 2020 –Nën masat e mbrojtjes nga pandemia COVID-19 ...

Lexo më shumë
Draftrregullorja për vlerësimin e performancës së prokurorëve i propozohet KPK-së për miratim
Draftrregullorja për vlerësimin e performancës së prokurorëve i propozohet KPK-së për miratim

Prishtinë, 9 shtator 2020 – Grupi punues për hartimin e Rregullores p&...

Lexo më shumë
Kryesuesi i KPK-së, Bahri Hyseni, ka takuar kryetarin e OPK-së, Arben Gashi
Kryesuesi i KPK-së, Bahri Hyseni, ka takuar kryetarin e OPK-së, Arben Gashi

Prishtinë 7 shtator 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosov&...

Lexo më shumë
KPK dhe OAK në koordinim të vazhdueshëm ndërinstitucional
KPK dhe OAK në koordinim të vazhdueshëm ndërinstitucional

Prishtinë 1 shtator 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosov&...

Lexo më shumë