Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Shpallen zgjedhjet për anëtarë të KPK-së nga radhët e prokurorive themelore
Shpallen zgjedhjet për anëtarë të KPK-së nga radhët e prokurorive themelore

Prishtinë, 8 tetor 2020 – Nën masat e mbrojtjes nga pandemia dhe ...

Lexo më shumë
Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes KPK-së dhe ATK-së
Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes KPK-së dhe ATK-së

Prishtinë, 7 tetor 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial i Kosovë...

Lexo më shumë
Shqyrtohet Raporti financiar i sistemit prokurorial për periudhën janar-shtator 2020
Shqyrtohet Raporti financiar i sistemit prokurorial për periudhën janar-shtator 2020

Prishtinë, 7 tetor 2020 – Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel i ...

Lexo më shumë
Diskutohet performanca e prokurorëve të rinj
Diskutohet performanca e prokurorëve të rinj

Prishtinë, 7 tetor 2020 – Me iniciativë të Kryesuesit të K&...

Lexo më shumë
Diskutohet për ngritjen e kapaciteteve administrative të sistemit prokurorial
Diskutohet për ngritjen e kapaciteteve administrative të sistemit prokurorial

Prishtinë, 7 tetor 2020 – Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit ...

Lexo më shumë
Komisionit për Çështje Normative finalizon dy draftrregullore
Komisionit për Çështje Normative finalizon dy draftrregullore

Prishtinë, 6 tetor 2020 – Është mbajtur takimi i radhës ...

Lexo më shumë
Kryesuesi Hyseni ka takuar udhëheqësit e Njësisë së Monitorimit të EULEX-it
Kryesuesi Hyseni ka takuar udhëheqësit e Njësisë së Monitorimit të EULEX-it

Prishtinë, 5 tetor 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosov&...

Lexo më shumë
Zbatohet pilotimi i sistemit elektronik në Zyrën për Mbrojtje dhe Ndihmë të Viktimave
Zbatohet pilotimi i sistemit elektronik në Zyrën për Mbrojtje dhe Ndihmë të Viktimave

Prishtinë, 1 tetor 2020 – Nën mbikëqyrjen e Departamentit Teknologjis&...

Lexo më shumë