Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Komisioni për Administrimin e Prokurorive mbanë takimin e radhës
Komisioni për Administrimin e Prokurorive mbanë takimin e radhës

Prishtinë, 25 nëntor 2020 – Komisioni për Administrimin e Prokurorive ...

Lexo më shumë
Diskutohet procesi i Rishikimit Funksional të Sektorit të Sundimit të Ligjit
Diskutohet procesi i Rishikimit Funksional të Sektorit të Sundimit të Ligjit

Prishtinë, 30 nëntor 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial t&...

Lexo më shumë
KPK, FOL, Internews Kosova dhe Debate Center nënshkruan memorandum mirëkuptimi
KPK, FOL, Internews Kosova dhe Debate Center nënshkruan memorandum mirëkuptimi

Prishtinë, 25 nëntor 2020 – Këshilli Prokurorial i Kosovë...

Lexo më shumë
Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi mes KPK-së dhe AKK-së
Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi mes KPK-së dhe AKK-së

Prishtinë, 17 nëntor 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial i ...

Lexo më shumë