Ballina | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
Home Banner
left stars
right stars
Left Logo Right Logo
Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës

Në fokus

news banner
Kryesuesi Hyseni vizitoi Odën e Avokatëve të Kosovës

Prishtinë 2 qershor 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni, i shoqëruar nga anëtarët e Këshillit, Arben Ismajli dhe Zejnullah Gashi, ka vizituar Od...

Lexo më shumë
news banner
Ndalohet një person nën dyshimin për veprat penale “Vrasje në tentativë” dhe “Vrasje e rëndë”

Ferizaj, 01 Qershor 2020- Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik, se me datë 31 Maj 2020, në ora 16:30, me urdhër të prokurorit, ka ndaluar në kohëzgjatje prej 48 or&...

Lexo më shumë
news banner
Ndalohet një person i dyshuar për fajde

Gjilan, 28 Maj 2020 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ndaluar të dyshuarin L.K., në kohëzgjatje prej 48 orësh, me dyshimin se ësht&eu...

Lexo më shumë

Lajme

news banner
Ambasada Amerikane në Prishtinë dhuron donacion për Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit

Prishtinë, 27 maj 2020 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ...

Lexo më shumë
news banner
Aktakuzë për armëmbajtje pa leje dhe përdorim të armës 

Prizren, 27 maj 2020 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve ...

Lexo më shumë

Të gjitha lajmet:

KPK PSH
Raporti 24h i Prokurorit të Shtetit
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 2 qershor 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 10 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 09 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 08 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 07 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 6 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 5 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjatë 24 ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 4 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjat&...

Shiko të gjitha raportet
Kalendari i takimeve

Dokumente dhe publikime

Legjislacioni
gavel
Legjislacioni
Vendime
picture_in_picture_alt
Vendime
Publikime
description
Publikime
Raporte
assignment
Raporte
Plane të punës
today
Plane të punës
Dokumente strategjike
chrome_reader_mode
Dokumente strategjike
Partnerët
Partnerët
Etika profesionale
Etika profesionale

Fotogaleria

Videogaleria