Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës

Numrat e ZKNV-ve

Zyrat regjionale të mbrojtësve të viktimave

Zyra e Regjionit të Prishtinës

 • Tel kujdestar : 044 278 738
 • Telefoni fiks zyrtar : 038246-059- 038 200 18 738 (Centrex)
 • Adresa Pallati i Drejtėsisė , Ndėrtesa e Prokurorisė Themelore ,Objekti C ,Kati pėrdhese ,Zyra Nr. C007 dhe COO6, Hajvali,Prishtinė.

Zyra e Regjionit të Gjilanit

 • Tel kujdestar : 044 310 467
 • Telefoni fiks zyrtar : 0280 320 462
 • Adresa : Ndėrtesa Objekti i Prokurorisė Themelore Gjilan, Rruga Marije Shllaku PN , Gjilan, kati I, zyra Nr.107-108.

Zyra e Regjionit të Ferizaj

 • Telefoni kujdestar : 044 161 138
 • Telefoni fiks zyrtar: 0290 325 602
 • Adresa : Ndėrtesa e Prokurorisė Themelore nė Ferizaj, Rruga e Reēakut , PN Ferizaj , kati I, zyra Nr.106-107.

Zyra e Regjionit të Prizrenit

 • Telefoni kujdestar: 044 310 468
 • Telefoni fiks zyrtar 029-241-898
 • Adresa Ndėrtesa e Prokurorisė Themelore  nė Prizren, Rruga William Walker, Prizren, kati pėrdhese , Zyra Nr 01,02 dhe 04

Zyra e Regjionit të Pejës

 • Telefoni kujdestar 044 348 164
 • Telefoni fiks : 039 421 194
 • Adresa : Ndėrtesa e Prokurorisė Themelore nė Pejė , kati I tretė, Rruga Hasan Cermaxhia,Peje. Zyret Nr C3,C4,C5. 
 •  

Zyra e regjionit të Gjakovës

 • Telefoni kujdestar :  045 247 303
 • Telefoni fiks: 0390 320 228
 • Adresa: Ndėrtesa e Prokurorisė Themelore nė Gjakovė, Rruga Tirana PN

Zyra e regjionit të Mitrovicës

 • Telefoni kujdestar 044 310 466 
 • Telefoni fiks 038 20017923
 • Adresa Ndėrtesa e Gjykatės Themelore Jugu, kati i IV-tė, Sheshi Isa Buletini, Mitrovicė