Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Një i vrarë dhe dy të plagosur në Mitrovicë
Një i vrarë dhe dy të plagosur në Mitrovicë

Mitrovicë, 17 prill 2021- Prokuroria Themelore e Mitrovicës njofton opinionin se ...

Lexo më shumë
Kryeprokurori Ujkani takon drejtuesit e Doganës në Mitrovicë
Kryeprokurori Ujkani takon drejtuesit e Doganës në Mitrovicë

Mitrovicë, 31 mars 2021- Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Mitrovicë...

Lexo më shumë
Kryeprokurori Ujkani dhe prokurori Syla takojnë drejtuesit e Drejtorisë Rajonale të Policisë në Mitrovicë
Kryeprokurori Ujkani dhe prokurori Syla takojnë drejtuesit e Drejtorisë Rajonale të Policisë në Mitrovicë

Mitrovicë, 24 mars 2021- Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Mitrovicë...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË PËR MEDIA
KOMUNIKATË PËR MEDIA

  Pas informacioneve të pranuara dhe raporteve në media lidhur me ...

Lexo më shumë