Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës

Share on

Facebook

NDALOHEN SHTATË PERSONA PËR HYRJE NË SISTEMET KOMPJUTERIKE, MASHTRIM DHE SHPËLARJE TË PARASË

Me urdhër të Prokurorisë Speciale (PS), Policia e Kosovës ka ndërmarr një aksion në shtatë lokacione të ndryshme të Kosovës, ku janë arrestuar shtatë (7) persona të dyshuar për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Speciale dhe Policia e Kosovës, njoftojnë opinionin se gjatë këtij aksioni janë sekuestruar disa vetura, armë, municion, mjete të konsiderueshme materiale, si dhe prova të tjera materiale të cilat dyshohen se janë përdorur për kryerjen e veprave penale.

Aksioni është zhvilluar në shtatë (7) lokacione të ndryshme me dyshimin se personat e ndaluar janë përfshirë në kryerjen e veprave penale, ‘’Hyrje në sistemet kompjuterike’’, ‘’Mashtrimi’’ dhe ‘’Shpëlarje e parave’’.

NDALOHEN SHTATË PERSONA PËR HYRJE NË SISTEMET KOMPJUTERIKE, MASHTRIM DHE  SHPËLARJE TË PARASË