Kancelarija Glavnog Državnog tužioca

Share on

Facebook

Rukovodilac Kancelarije za Povraćaj Imovine održao je sastanak sa službenicima delegiranim iz institucija za sprovođenje zakona u ovoj kancelariji

Priština, 12. jul 2024. – Rukovodilac Kancelarije za Povraćaj Imovine – Tužilac Kancelarije Glavnog Državnog Tužioca, gdin. Bahri Hyseni, zajedno sa službenicima delegiranim iz institucija za provođenje zakona u ovoj kancelariji, održali su radni sastanak. Na ovom sastanku su učestvovali i međunarodni partneri koji podržavaju rad ove kancelarije.

Tokom ovog sastanka razgovaralo se o finalizaciji Standardnih Operativnih Procedura za Kancelariju za Povraćaj Imovine, konkretno su finalizirani opisi i odgovornosti za svaku instituciju koji proizilaze iz Pravilniku o Osnivanju Kancelarije za Povraćaj Imovine, kao i o potpisivanju memoranduma za funkcionalizaciju ove Kancelarije.

Ove standardne operativne procedure, koje su izrađene u skladu sa dokumentima EU i standardima za povraćaj imovine, biće od pomoći svim tužiocima kojima je potrebna pomoć Kancelarije za Povraćaj Imovine.