Reportet24oresh - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Raportet 24 orësh të Prokuroritë të Shtetit

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 07 mars 2021 – Prokurori i shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore për 48 orë janë ndaluar ...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 06 mars 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur njëzetenënt&...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 05 mars 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur pesëdhjetegjashtë (56) aktakuza ...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 03 mars 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur njëzetetetë (28) aktakuza ...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 02 Mars 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur dyzetenëntë (49) aktakuza ...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 01 mars 2021 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjatë 24 orëve të fundit me urdhër të prokurorit janë ndaluar në...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 26 shkurt 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur njëqindedyzet (140) aktakuza kund&...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 25 shkurt 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore dhe Prokuroria Speciale e Republikës s&...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 24 shkurt 2021 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjatë 24 orëve të fundit, nga prokuroritë themelore, janë ngritur nëntëdhjetetet&...

Lexo Raportin