Reportet24oresh - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Raportet 24 orësh të Prokuroritë të Shtetit

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 03 dhjetor 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore, janë ngritur tridhjetegjashtë (36) aktakuza kundë...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 2 dhjetor 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur njëqindetre (103) aktakuza ...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 1 dhjetor 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë Themelore janë ngritur njëqindetre (103) aktakuza ...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 30 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ndaluar pë...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 29 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ndaluar pë...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 28 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit me urdhër të prokurorit, janë ndaluar ...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 27 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur nënt&...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 26 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur tetëdhjeteshtat&...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 25 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin publik se gjatë 24 orëve të fundit nga Prokuroria Speciale dhe prokuroritë themelore janë ...

Lexo Raportin