Lajm - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Urimi i Kryesuesit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, z. Ardian Hajdaraj, me rastin e festës së Pashkëve

Prishtinë, 31 mars 2024 

Festa e Pashkëve është një ditë e bekuar për të festuar, duke vënë në rend të parë paqen, dashurinë dhe bashkëpunimin e ndërsjellë, andaj të nderuar besimtarë katolikë që sot kremtoni festën e Pashkëve, në këtë ditë të veçantë, uroj që në vatrat dhe në familjet tuaja të ketë gjithnjë gëzim, shpresë dhe mirësi.  

Urime dhe gëzuar për shumë mote Pashkët!

 

Me respekt,

Ardian Hajdaraj 

Kryesues i Këshillit Prokurorial të Kosovës