Dokumente Publikime - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Vendim Nr.1339.2020 - Miratohet Rregullorja Nr.07.2020 për angazhimin dhe përcaktimin e tarifave për kompensimin e përkthyesve dhe interpretëve që angazhohen në sistemin prokurorial

Shkarko

Vendim Nr.1338.2020 - Shukri Jashari emërohet Kryeprokuror i Prokurorisë Themelore të Ferizajt

Shkarko

Vendim Nr.1337.2020 - Ismet Ujkani emërohet Kryeprokuror i Prokurorisë Themelore të Mitrovicës

Shkarko

Vendim Nr.1336.2020 - Arben Kadriu emërohet Kryeprokuror i Prokurorisë Themelore të Gjilanit

Shkarko

Vendim Nr.1335.2020 - Agim Kurmehaj emërohet Kryeprokuror i Prokurorisë Themelore të Pejës

Shkarko

Vendim Nr.1334.2020 - Admir Shala emërohet Kryeprokuror i Prokurorisë Themelore të Prizrenit

Shkarko