Single Raport 24 - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Raporti 24 orësh i Prokurorit të Shtetit

Prishtinë, 28 Qershor 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se me urdhër të prokurorit janë ndaluar nëntë (9) persona të dyshuar për vepra të ndryshme penale, janë paraqitur dy (2) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj dy (2) personave të dyshuar dhe një (1) kërkesë për caktimin e masës së arrestit shtëpiak, ndaj një (1) personi të dyshuar.

 

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar gjashtë (6) persona të dyshuar. Po ashtu, kjo prokurori ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit për një (1) person të dyshuar dhe një (1) kërkesë për caktimin e masës së arrestit shtëpiak për një (1) person të dyshuar.

 

Prokuroria Themelore në Pejë, ka ndaluar dy (2) persona të dyshuar për veprën penale “Lëndim i lehtë trupor”. Me aktvendim të prokurorit të shtetit të dyshuarit janë dërguar në ndalim 48 orësh.

 

Prokuroria Themelore në Mitrovicë, brenda 24 orëve, ka ndaluar një (1) person për shkak të veprës penale “Rrezikimi i trafikut publik“.

 

Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë 24 orëve të fundit, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një (1) personi të pandehur.

 

Në vijim gjeni raportin e veçuar për secilën prokurori

 

Prokuroritë

Prokuroria

Prishtinë

Prizren

Pejë

Gjilan

Gjakovë

Mitrovicë

Ferizaj

Total:

 

Speciale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktakuzat

/

/

/

/

/

/

/

/

/

personat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ndalimet

/

6

/

2

/

/

1

/

9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paraburgimet (apo

 

/

2-2

/

/

 

/

/

/

1-1

 

3-3

masa tjera):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kërkesat – personat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bastisjet

/

/

/

/

/

/

/

/

/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sekuestrimet

 

/

/

/

/

 

/

/

/

/

 

/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Prokuroria Themelore Prishtinë

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

 

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar për 48 orë, tre (3) persona pasi të njëjtit dyshohen se kanë kryer veprat penale “Lëndimi i lehtë trupor” dhe “Asgjësimi apo dëmtimi i pasurisë”, një (1) person me dyshimin se ka kryer veprën penale “Dhuna në familje”, si dhe një (1) person, pasi i njëjti dyshohet se ka kryer veprat penale “Ngacmimi” dhe “Mospërfillja e gjykatës”.

 

Ndërsa, Departamenti për të Mitur, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar një (1) person, pasi i njëjti dyshohet se ka kryer veprën penale “Lëndimi i rëndë trupor”.

 

Kërkesat për caktimin e paraburgimit (apo masa tjera):

 

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së arrestit shtëpiak për një (1) person, për veprën penale “Asgjësimi, dëmtimi ose heqja e pajisjeve mbrojtëse dhe rrezikimi i sigurisë në vendin e punës”.

 

Ndërsa, Departamenti për të Mitur, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit për një (1) person, për veprën penale “Lëndimi i rëndë trupor”.


Prokuroria Themelore Pejë

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

 

Prokuroria Themelore e Pejës, ka ndaluar dy (2) persona të dyshuar për veprën penale “Lëndim i lehtë trupor”. Me aktvendim të prokurorit të shtetit të dyshuarit janë dërguar në ndalim 48 orësh.


Prokuroria Themelore Mitrovicë

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

 

Departamenti i Përgjithshëm i Prokurorisë Themelore në Mitrovicë, ka ndaluar një (1) person për shkak të veprës penale “Rrezikimi i trafikut publik“.


Prokuroria Themelore Ferizaj

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit apo masat tjera:

 

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Përgjithshëm, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një (1) personi të pandehur, për shkak të dyshimit të bazuar se i njëjti ka kryer veprën penale “Dhuna në familje”.


Shkarko raportin 24 orësh