Reportet24oresh - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Raportet 24 orësh të Prokuroritë të Shtetit

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 22 shkurt 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur tetëdhjetegjashtë (86) ...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 21 shkurt 2020 – Prokurori i Shtetit, ju njofton se gjatë 24 orëve të fundit, nga prokuroritë themelore janë ngritur gjithsej gjashtëdhjetekat&...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 19 shkurt 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore dhe Prokuroria Speciale, janë ngritur pes&...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 18 shkurt 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ndaluar për 48 or&...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 17 shkurt 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ndaluar për 48 or&...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 16 shkurt 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ndaluar për 48 or&...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 15 shkurt 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit se prokuroritë themelore kanë ngritur shtatëdhjetedy (72) aktakuza ...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 14 shkurt 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur dyzetetre (43) aktakuza kundë...

Lexo Raportin
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 13 shkurt 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur dyzetetetë (48) aktakuza kundër pesëdhjetepes&...

Lexo Raportin