Prokuroria Themelore Aktivitetet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Aktivitetet e Prokurorisë Themelore

KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS

   Prishtinë, 1 dhjetor 2023 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se në ...

Lexo më shumë
Aktakuzë kundër një personi për ngacmimin e një gazetareje
Aktakuzë kundër një personi për ngacmimin e një gazetareje

  Prishtinë, 24 nëntor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se Prokurori ...

Lexo më shumë
Ndalohet një person për shkak të dyshimit të keqpërdorimit të pozitës zyrtare
Ndalohet një person për shkak të dyshimit të keqpërdorimit të pozitës zyrtare

  Prishtinë, 6 nëntor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se Prokurori ...

Lexo më shumë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë

  Prishtinë, 24 tetor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, përmes këtij njoftimi ...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS

  Prishtinë, 11 tetor 2023 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se në koordinim ...

Lexo më shumë
Aktakuzë kundër dy të pandehurave në rastin e keqtrajtimit të fëmijës në çerdhen në Fushë Kosovë
Aktakuzë kundër dy të pandehurave në rastin e keqtrajtimit të fëmijës në çerdhen në Fushë Kosovë

  Prishtinë, 9 tetor 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se Prokurori i Shtetit, ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim për dy të dyshuarat në rastin e keqtrajtimit të fëmijës në çerdhen e Fushë Kosovës
Kërkohet paraburgim për dy të dyshuarat në rastin e keqtrajtimit të fëmijës në çerdhen e Fushë Kosovës

  Prishtinë, 20 shtator 2023– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se ka paraqitur k&...

Lexo më shumë