Prokuroria Speciale - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Administratori

Administratori

Astrit Dibra

Administrator i Prokurorisë Speciale

Tel: 038/200 18 906

Email: astrit.dibra@rks-gov.net

 

Asistentja Administrative:

Pakize Mislimi

Tel: 038/200 18 886

Email: pakize.mislimi@rks-psh.org

Adresa: Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, rruga: Luan Haradinaj

Dokumente dhe publikime