Prokuroria Speciale - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Blerim Isufaj

Blerim Isufaj

I lindur më 01.11.1968, në Junik

Banor në Prishtinë, i martuar, baba i katër fëmijëve

 1.  Arsimimi:
 • Shkollën fillore në “Edmon Hoxha”, në Junik në vitin 1983
 • Shkollën e mesme Bujqësore në Prishtinë në vitin 1988
 • Fakultetin Juridik në Prishtinë, në vitin 1999
 • Provimin e Jurisprudencës në Prishtinë në vitin 2004

  2. Përvoja e punës:
   
 • Sekretar në Shkollën fillore “Edmon Hoxha” në Junik, (nëntor 1999 – gusht 2002)
 • Praktikant në Prokurorinë Publike të Qarkut në Pejë, (gusht 2002 – korrik 2003)
 • Bashkëpunëtor profesional në Prokurorinë Publike të Qarkut në Pejë, (prill 2004 – maj 2008)
 • Këshilltar politik për çështje juridike i ministrit të Drejtësisë (maj 2008 – qershor 2010)
 • Prokuror i Qarkut dhe Krimeve të Rënda nga muaji korrik 2010 deri në muajin mars 2013
 • Prokuror në Prokurorinë Speciale të Republikës së Kosovës, nga muaji gusht 2013 deri më 14.01.2016
 • 14.01.2016 – 14.01.2019 Kryesues i Këshillit Prokurorial të Kosovës.