Lajm - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

AKTAKUZË PËR RREZIKIM TË PERSONELIT TË ORGANIZATËS SË KOMBEVE TË BASHKUARA DHE I PERSONELIT NË MARRËDHËNIE ME TO

 

Prishtinë, 15 maj 2024 – Prokuroria Speciale, ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë - Departamentin Special, kundër të pandehurit, I.H., për shkak të veprës penale ‘’Rrezikimi i Personelit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara dhe i Personelit në Marrëdhënie me to’’ nga neni 168 paragrafi 4 lidhur me paragrafin 1 të KPRK-së.