Tužilački savet Kosova

Share on

Facebook

Predsedavajući Hajdaraj primio na oproštajni sastanak Rezidentnog Pravnog Savetnika Američke Ambasade, gdina. Hanley

Predsedavajući Hajdaraj primio na oproštajni sastanak Rezidentnog Pravnog Savetnika Američke Ambasade, gdina. Hanley

Priština, 9. jul 2024.

Predsedavajući Tužilačkog Saveta Kosova (TSK), Ardian Hajdaraj, zajedno sa Zamenicom Predsedavajućeg TSK, gđom. Jehona Grantolli i Direktorom Sekretarijata TSK, gdinom. Sami Istrefi, primio je na oproštajnom sastanku rezidentnog pravnog savetnika u Američkoj Ambasadi na Kosovu, gdina. John Hanley, koji je bio u pratnji rezidentnog pravnog savetnika, g. Erin Coy i višeg pravnog stručnjak u OPDAT-u, gđe. Benina Kusari.

Ovom prilikom, Predsedavajući Hajdaraj se zahvalio gdinu. Hanley na velikoj posvećenosti i angažmanu koje je imao u saradnji sa predstavnicima tužilačkog sistema za unapređenje, jačanje transparentnosti, odgovornosti i zajednički rad u pravcu napretka i povećanja poverenja građana.

Takođe, gdin. Hanlye ceni saradnju, rad i posvećenost predstavnika TSK za intenziviranje obaveza za postizanje željenog napretka u jačanju transparentnosti, efikasnosti i odgovornosti tužilačkog sistema.

Na kraju sastanka, gdin. Hanley je uručeno priznanje u znak poštovanja i zahvalnosti za njegov doprinos dat tužilačkom sistemu Republike Kosova.