Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Prezantohet Plani i prokurimit për vitin 2020
Prezantohet Plani i prokurimit për vitin 2020

Prishtinë, 24 janar 2020 – Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit ...

Lexo më shumë
Prezantohet Plani i prokurimit për vitin 2020
Prezantohet Plani i prokurimit për vitin 2020

Prishtinë, 24 janar 2020 – Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit ...

Lexo më shumë
Miratohet Raportit vjetor financiar për vitin 2019 i sistemit prokurorial
Miratohet Raportit vjetor financiar për vitin 2019 i sistemit prokurorial

Prishtinë, 23 janar 2020 – Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel i ...

Lexo më shumë
Mbahet takimi i njësive organizative të Sekretariatit të KPK-së
Mbahet takimi i njësive organizative të Sekretariatit të KPK-së

Prishtinë, 21 janar 2020 – Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit ...

Lexo më shumë
Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Çështje Normative
Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Çështje Normative

Prishtinë, 21 janar 2020 – Komisioni për Çështje Normative, i ...

Lexo më shumë
Prezantohen zhvillimet në administratën e sistemit prokurorial të Kosovës
Prezantohen zhvillimet në administratën e sistemit prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 17 janar 2020 – Në kuadër të Konferencë...

Lexo më shumë
KPK dhe KGJK diskutojnë prioritetet e përbashkëta për vitin 2020
KPK dhe KGJK diskutojnë prioritetet e përbashkëta për vitin 2020

Prishtinë, 16 janar 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokuroril të Kosov&...

Lexo më shumë