Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Draftohet Rregullorja për administrimin elektronik të lëndëve në ZMNV
Draftohet Rregullorja për administrimin elektronik të lëndëve në ZMNV

Prishtinë, 18 qershor 2020 – Komisioni për Çështje Normative i ...

Lexo më shumë
Drejtori Krasniqi përmes videokonferencës ka mbajtur takim me administratorët e prokurorive
Drejtori Krasniqi përmes videokonferencës ka mbajtur takim me administratorët e prokurorive

Prishtinë, 18 qershor 2020 –Nën masat e mbrojtjes nga pandemia COVID-19 ...

Lexo më shumë
Mbahet takimi i radhës i Këshillit Prokurorial të Kosovës
Mbahet takimi i radhës i Këshillit Prokurorial të Kosovës

Prishtinë, 17 qershor 2020 – Këshilli Prokurorial i Kosovës, i ...

Lexo më shumë
Prezantohet përdorimi i SMIL-it gjatë periudhës së pandemisë  
Prezantohet përdorimi i SMIL-it gjatë periudhës së pandemisë  

Prishtinë, 16 qershor 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të ...

Lexo më shumë
Drejtori Krasniqi ka vizituar Prokurorinë Themelore të Prishtinës
Drejtori Krasniqi ka vizituar Prokurorinë Themelore të Prishtinës

Prishtinë, 16 qershor 2020 – Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit ...

Lexo më shumë
Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Çështje Normative të KPK-së
Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Çështje Normative të KPK-së

Prishtinë, 16 qershor 2020 – Komisioni për Çështje Normative i ...

Lexo më shumë
Diskutohet Kërkesa buxhetore e sistemit prokurorial për vitin 2021
Diskutohet Kërkesa buxhetore e sistemit prokurorial për vitin 2021

Prishtinë, 12 qershor 2020 – Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel i ...

Lexo më shumë
Raportohet në takimin e radhës të Nënkomitetit për Drejtësi, Liri dhe Siguri
Raportohet në takimin e radhës të Nënkomitetit për Drejtësi, Liri dhe Siguri

Prishtinë, 11 qershor 2020 – Përfaqësues të institucioneve t&...

Lexo më shumë