Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Kryeprokurori Kadriu priti në takim udhëheqës nga Dogana dhe AVUK-u për regjionin e Gjilanit
Kryeprokurori Kadriu priti në takim udhëheqës nga Dogana dhe AVUK-u për regjionin e Gjilanit

Gjilan, 24 Shkurt 2021– Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjilan, Arben Kadriu, ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj tre personave për armëmbajtje pa leje dhe lëndim të rëndë trupor
Kërkohet paraburgim ndaj tre personave për armëmbajtje pa leje dhe lëndim të rëndë trupor

Gjilan, 23 Shkurt 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për bashkësi jashtëmartesore nën moshën gjashtëmbëdhjetë vjet
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për bashkësi jashtëmartesore nën moshën gjashtëmbëdhjetë vjet

Gjilan, 23 Shkurt 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj 5 personave për rrëmbim
Kërkohet paraburgim ndaj 5 personave për rrëmbim

Gjilan, 18 Shkurt 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar

Gjilan, 18 Shkurt 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Ndalohen 5 persona për rrëmbim, në mesin e tyre 2 zyrtarë policorë
Ndalohen 5 persona për rrëmbim, në mesin e tyre 2 zyrtarë policorë

Gjilan, 17 Shkurt 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Kryeprokurori Kadriu priti në takim përfaqësues të OSBE-së
Kryeprokurori Kadriu priti në takim përfaqësues të OSBE-së

Gjilan, 08 Shkurt 2021 – Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjilan, z. Arben ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për vrasje të rëndë
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për vrasje të rëndë

Gjilan, 17 Janar 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë