Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Aktakuzë për vrasje të rëndë
Aktakuzë për vrasje të rëndë

Gjilan, 28 Tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
NJOFTIM PËR MEDIA
NJOFTIM PËR MEDIA

Gjilan, 23 Tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Gjilan, njofton opinionin publik se n&...

Lexo më shumë
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar dhe kontrabandë me mallra
Aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar dhe kontrabandë me mallra

Gjilan, 21 Tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për dhunim
Kërkohet paraburgim ndaj një personi për dhunim

Gjilan, 20 Tetor 2021 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj tre personave për trafikim me njerëz dhe shërbime seksuale të viktimës së trafikimit
Kërkohet paraburgim ndaj tre personave për trafikim me njerëz dhe shërbime seksuale të viktimës së trafikimit

Gjilan, 15 Tetor 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime ...

Lexo më shumë
Ndalohet një person për lëndim të rëndë trupor
Ndalohet një person për lëndim të rëndë trupor

Gjilan, 04 Tetor 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Përgjithshë...

Lexo më shumë
Ndalohet një person për dhunë në familje dhe kanosje ndaj personit zyrtar
Ndalohet një person për dhunë në familje dhe kanosje ndaj personit zyrtar

Gjilan, 30 Shtator 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Përgjithshë...

Lexo më shumë