Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

SQARIM PËR MEDIA
SQARIM PËR MEDIA

Prishtinë, 16 nëntor 2020 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, ...

Lexo më shumë
Dy të ndaluar në dy bastisjet në Zveçan dhe Vushtrri ku u gjet sasi e madhe municioni
Dy të ndaluar në dy bastisjet në Zveçan dhe Vushtrri ku u gjet sasi e madhe municioni

Mitrovicë, 13 nëntor 2020 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë&...

Lexo më shumë
Prokuroria Speciale ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit ndaj tetë të dyshuarve
Prokuroria Speciale ka bërë kërkesë për caktimin e paraburgimit ndaj tetë të dyshuarve

Prishtinë, 13 nëntor 2020 – Prokuroria Speciale e Republikës s&...

Lexo më shumë
Arrestohen nëntë (9) persona të dyshuar për krime kibernetike dhe mashtrim
Arrestohen nëntë (9) persona të dyshuar për krime kibernetike dhe mashtrim

Prishtinë 12 nëntor 2020 – Me urdhër të Prokuroris&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj pesë personave për vrasje e rëndë në tentativë
Kërkohet paraburgim ndaj pesë personave për vrasje e rëndë në tentativë

Prishtinë, 5 nëntor 2020 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, ...

Lexo më shumë
Diskutohet zbatimi i aktiviteteve të projektit EUKOJUST
Diskutohet zbatimi i aktiviteteve të projektit EUKOJUST

Prishtinë, 5 nëntor 2020 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj të miturit për dhunim dhe fotografim të paautorizuar
Kërkohet paraburgim ndaj të miturit për dhunim dhe fotografim të paautorizuar

Gjilan, 03 Tetor 2020  – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka kë...

Lexo më shumë