Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Raporti gjashtëmujor financiar, temë diskutimi e Komisionit për Buxhet, Financa dhe Personel të KPK-së
Raporti gjashtëmujor financiar, temë diskutimi e Komisionit për Buxhet, Financa dhe Personel të KPK-së

Prishtinë, 30 korrik 2020 – Komisioni për Buxhet, Financa dhe Personel i ...

Lexo më shumë
Prezantohet Raporti i Projektit SMIL për periudhën janar-qershor 2020
Prezantohet Raporti i Projektit SMIL për periudhën janar-qershor 2020

Prishtinë, 28 korrik 2020 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosov&...

Lexo më shumë
Diskutohet për bashkëpunimin në ndërmjetësim përmes koordinimit ndërinstitucional
Diskutohet për bashkëpunimin në ndërmjetësim përmes koordinimit ndërinstitucional

Prishtinë, 28 korrik 2020 – Drejtori i Përgjithshëm i Sekretariatit ...

Lexo më shumë
Kryesuesi i Këshillit Prokurorial pritet në takim nga Ministri i Punëve të Brendshme
Kryesuesi i Këshillit Prokurorial pritet në takim nga Ministri i Punëve të Brendshme

Prishtinë, 23 korrik 2020 - Kryesuesi i Këshillit Prokurorial, Bahri Hyseni, s&...

Lexo më shumë
KPK miraton një sërë aktesh të rëndësishme institucionale
KPK miraton një sërë aktesh të rëndësishme institucionale

Prishtinë, 21 korrik 2020 - Nën masat e mbrojtjes nga pandemia dhe ...

Lexo më shumë