Dokumente Publikime - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Memorandum i mirëkuptimit mbi trajnimet e detyrueshme dhe trajnimeve shtesë për prokurorë ndërmjet-Akademisë së Drejtësisë dhe KPK-së

Shkarko

Memorandum i Mirëkuptimit ndërmjet KPK-së-Civikos-it dhe KMSHK-së

Shkarko

Marrëveshje në mes KGJK-KPK për shkëmbimin e të dhënave në mënyrë elektronike nga SMIL-i

Shkarko