Ballina | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
Home Banner
left stars
right stars
Left Logo Right Logo
Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës

Në fokus

news banner
Ndalohet një person i dyshuar për fajde

Gjilan, 28 Maj 2020 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ndaluar të dyshuarin L.K., në kohëzgjatje prej 48 orësh, me dyshimin se ësht&eu...

Lexo më shumë
news banner
Ambasada Amerikane në Prishtinë dhuron donacion për Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit

Prishtinë, 27 maj 2020 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka pranuar një  donacion prej 29 laptopësh nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, të cilët do t&e...

Lexo më shumë
news banner
Kërkohet paraburgim ndaj 4 personave për armëmbajtje pa leje, shtytje dhe ndihmë në kryerjen e kësaj vepre penale

Gjilan, 27 Maj 2020 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë, caktimin e masës së paraburgim...

Lexo më shumë

Lajme

news banner
Aktakuzë për armëmbajtje pa leje dhe përdorim të armës 

Prizren, 27 maj 2020 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve ...

Lexo më shumë
news banner
Aktakuzë për posedim dhe shitje të narkotikëve

Prizren, 26 maj 2020 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Kri...

Lexo më shumë
news banner
Aktakuzë për prodhim dhe shpërndarje të produkteve të dëmshme mjekësore

Gjilan, 26 maj 2020 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Përgjit...

Lexo më shumë

Të gjitha lajmet:

KPK PSH
Raporti 24h i Prokurorit të Shtetit
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 10 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 09 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 08 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 07 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 6 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 5 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjatë 24 ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 4 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 03 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Shiko të gjitha raportet
Kalendari i takimeve

Dokumente dhe publikime

Legjislacioni
gavel
Legjislacioni
Vendime
picture_in_picture_alt
Vendime
Publikime
description
Publikime
Raporte
assignment
Raporte
Plane të punës
today
Plane të punës
Dokumente strategjike
chrome_reader_mode
Dokumente strategjike
Partnerët
Partnerët
Etika profesionale
Etika profesionale

Fotogaleria

Videogaleria