Ballina | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
Home Banner
left stars
right stars
Left Logo Right Logo
Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës

Në fokus

news banner
Aktakuzë për posedim dhe shitje të narkotikëve

Prizren, 26 maj 2020 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ng

Lexo më shumë
news banner
Aktakuzë për prodhim dhe shpërndarje të produkteve të dëmshme mjekësore

Gjilan, 26 maj 2020 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Përgjithshëm, ka ngritur aktakuz

Lexo më shumë
news banner
Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

Prishtinë, 26 maj 2020 -  Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuz&

Lexo më shumë

Lajme

news banner
Aktakuzë për mashtrim

Prizren, 22 maj 2020 – Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i P&e...

Lexo më shumë
news banner
Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrja në grup terrorist

Prishtinë, 22 maj 2020 - Prokuroria Speciale e Republikës së Kosov&eum...

Lexo më shumë
news banner
Shpallet konkurs për 8 prokurorë të Shtetit

Prishtinë, 22 maj 2020 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), në...

Lexo më shumë

Të gjitha lajmet:

KPK PSH
Raporti 24h i Prokurorit të Shtetit
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 10 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 09 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 08 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 07 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 6 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 5 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjatë 24 ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 4 mars 2020 – Prokurori i Shtetit ju njofton se gjat&...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 03 mars 2020 – Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjat&...

Shiko të gjitha raportet
Kalendari i takimeve

Dokumente dhe publikime

Legjislacioni
gavel
Legjislacioni
Vendime
picture_in_picture_alt
Vendime
Publikime
description
Publikime
Raporte
assignment
Raporte
Plane të punës
today
Plane të punës
Dokumente strategjike
chrome_reader_mode
Dokumente strategjike
Partnerët
Partnerët
Etika profesionale
Etika profesionale

Fotogaleria

Videogaleria